Дребнаво е Народното събрание да се занимава с кучето на и

...
Дребнаво е Народното събрание да се занимава с кучето на и
Коментари Харесай

Михаил Миков: Най-върлите, които сега атакуват Гешев, до онзи ден му пълзяха в краката и правеха сделки с него

Дребнаво е Народното събрание да се занимава с кучето на и кой го храни. Ако депутатите по този начин ще вършат правосъдна промяна, нищо няма да се получи. За страдание парламентът и обществото са обхванати от дребнотемие. 
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 234
Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният ръководител на Народното събрание Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно, който разяснява свадите в прокуратурата. 

" Доверието в органите на правосъдната власт се срутва по същия метод, по който се е сринало доверието в Народното събрание и политиката изобщо. Всичко това разрушава държавността. Хората нямат религия на институциите. Очевидно в прокуратурата става въпрос за борба за власт и борба за това кой ще управлява правосъдната власт. Интересно е, че най-върлите, които в този момент атакуват Гешев, до оня ден му пълзяха в краката и правеха покупко-продажби с него. В Народното събрание има хора, които ще се пенсионират и ще желаят да реформират правосъдната система. Ако се стигне до болшинство за реформиране на Конституцията, това съгласно мен ще е с помощта на някакви покупко-продажби, а не на болшинство основано на общи стратегии и хрумвания ", безапелационен бе той. 

" Обвиненията сред Гешев и Сарафов са следващото омаскаряване на правосъдната власт. Явно става въпрос за политическа игра и политическа борба, в която ще изгубят честните прокурори и българското общество, което ще погледа сеири, само че нищо повече. В същото време бюджет към момента няма. Не се разисква огромният въпрос за данъчната промяна и още редица доста значими въпроси. Според мен Нинова вярно се отдръпна от поддръжка и диалози с ГЕРБ. Друг е въпросът, че тя трябваше да го направи доста по-рано, в случай че беше кардинална. За мен най-честно е да се отиде на нови избори в тази обстановка, тъй като в този парламент по-скоро ще се сътави държавно управление въз основата на някакви сделки, а не на действителни политики ", приключи Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР